Interim Sales Management

Bij veel organisaties groeit de noodzaak om meer commercieel te denken en te doen. Er ontstaat een behoefte om kennis in huis te halen die de transitie naar een meer commercieel beleid in gang kan zetten.

Deze behoefte kan ook ontstaan als u besluit om het dienstverband van een Sales Manager te gaan beëindigen of als de desbetreffende persoon dat zelf heeft besloten. Er ontstaat een leemte omdat er dan vaak geen commercieel aanspreekpersoon meer aanwezig is.

In deze situaties kunt u een beroep doen op de professionele Interim Sales management dienst van VDF Sales, uw partner in acquisitie. VDF Sales staat u graag “on the job” terzijde bij de herstructurering, optimalisatie of tijdelijke bewaking van de realisatie van uw commerciële doelen.

Afhankelijk van de intensiteit van de gewenste ondersteuning kan VDF Sales salesprocessen optimaliseren en implementeren danwel de lijnverantwoordelijkheid tijdelijk voor u overnemen. Of het nu gaat om strategische beslissingen of operationele sales werkprocessen; VDF Sales neemt de zaken praktisch ter hand en zal gezamenlijk met u werken aan tastbare en solide resultaten.