LIVE TRAINING WARME AFSPRAKEN VIA KOUD BELLEN
Leer Hoe Je Structureel Meer Kwaliteitsafspraken Maakt Via Telefonische Acquisitie
Telefonische acquisitie werkt nog steeds… Mits goed uitgevoerd!

Veel ondernemers denken dat hoe meer potentiële klanten er gebeld worden, hoe groter de kans is op een afspraak. Maar hoe fijn zou het zijn als je minder belletjes hoeft te plegen en de resultaten beter worden?
De 'Warme Afspraken Via Koud Bellen' - model
In de 12 jaar dat ik met telefonische acquisitie bezig ben, heb ik steeds betere resultaten weten te behalen. Op een gegeven moment zag ik patroon en heb ik alle stappen die nodig zijn om goede resultaten te behalen, bestudeerd. Ik ben tot een model gekomen dat bestaat uit 6 elementen.

Dit model bevat ALLE stappen die nodig zijn om succesvol telefonisch afspraken te maken. Dit is ECHT wat ondernemers en verkopers nodig hebben.

Waarom dit model?

Ik heb gemerkt in praktijk dat het ene niet zonder het andere kan. Als je alle elementen uit mijn model in praktijk kunt toepassen dan weet ik zeker dat je sneller en gemakkelijker aan tafel zit met jouw potentiële klanten.
Stap Voor Stap Leer Ik Je Hoe Je Met  Succes Gekwalificeerde Afspraken Krijgt Via Telefonische Acquisitie
Ik sta bekend om mijn praktische tips en ik doe geen dingen die niets opleveren. Ik wil perse dat mijn deelnemers goed resultaat halen. Dat vind ik belangrijk omdat dat ook op mij afstraalt. Jouw succes is mijn succes.

Ik hou niets voor je achter en deel al mijn kennis met jou. Eén ding beloof ik je:

“MET MIJN TIPS WORDT JE MINDER SNEL AFGEKAPT, KRIJG JE BETERE GESPREKKEN EN ZIT JE SNELLER AAN TAFEL MET JOUW POTENTIËLE KLANTEN”

Stap Voor Stap Leer Ik Je Hoe Je Met Succes Meer Kwaliteitsafspraken Krijgt Via Telefonische Acquisitie
Meld Je Vandaag aan en Wordt Expert in Telefonische Acquisitie
Stel jezelf in dit kader eens de vraag: hoeveel is het jou waard om structureel meer kwaliteitsafspraken te krijgen? Hoeveel levert één nieuwe opdracht je op? Vaak heb je met slechts één nieuwe opdracht je investering al terugverdiend.
Succesvolle ondernemers kenmerken zich door het ondernemen van actie
Daarmee onderscheiden ze zich van concurrenten. Klik hieronder op de button voor directe toegang en doe mee aan de training die zich razendsnel zal terugverdienen.  
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..