Meer Kwaliteitsafspraken Met Mijn 
Bewezen Technieken 
Leer Hoe Je Structureel Meer Kwaliteitsafspraken Maakt 
Via Telefonische Acquisitie
Online Masterclass Waarmee Je Warme Afspraken Krijgt Via Koud Bellen
 • Je leert alles tot in detail en krijgt mijn complete strategie en bespaart uren tijd
 • Je krijgt al mijn teksten en templates die je direct kunt toepassen in praktijk
 • Je kunt leren waar, wanneer en hoe je maar wilt
 • Meer Kwaliteitsafspraken via telefonische acquisitie
 • Je bent verzekerd van professionele documentatie communicatie richting je klanten
Je krijgt mijn complete strategie en bespaart uren tijd 
Veel ondernemers denken dat hoe meer potentiële klanten er gebeld worden, hoe groter de kans is op een afspraak. Maar hoe fijn zou het zijn als je minder belletjes hoeft te plegen en de resultaten beter worden?
Ik weet precies hoe het voelt. Ik heb het allemaal meegemaakt.
Je weet dat je meer kunt bereiken met telefonische acquisitie maar…
Je komt niet voorbij de telefoniste of receptioniste

Je hebt geen onderscheidende gespreksopening, waardoor je gesprek al snel wordt afgekapt

Je krijgt vaak te horen: "we hebben geen interesse" of "stuur maar wat meer informatie op"

Dit zorgt voor de nodige frustratie  waardoor je denkt "telefonische acquisitie werkt niet meer" 
Als Je Eén Of Meerdere Van De Bovenstaande 
Punten Herkent, Dan Kan Ik Je Helpen... 
Wie Ben Ik En Hoe Weet Ik Dit? 
Ik ben Vincent de Fretes en ik help ondernemers bij het gemakkelijker werven van nieuwe klanten. Met name bij de start van mijn professionele carrière heb ik enorm geworsteld met het maken van kwalitatieve afspraken via de telefoon.

Doordat ik continue bezig ben met het verbeteren van mijn commerciële vaardigheden en nog steeds intensieve trainingen volg om dit beter te doen, heb ik een scala aan methodieken, kennis en vaardigheden ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ondernemers sneller en gemakkelijker nieuwe klanten werven.

Mijn klanten geloven in mijn aanpak waarbij continuïteit, creativiteit en originaliteit van essentieel belang zijn. Alles wat ik ondernemers leer pas ik zelf ook in praktijk toe, omdat ik zeker wil weten dat het resultaat oplevert.
Stap Voor Stap Leer Ik Je Hoe Je Met 
Succes Gekwalificeerde Afspraken Krijgt Via 
Telefonische Acquisitie 
Via Deze 5 Lessen Wordt Krijg Je Warme Afspraken 
Via Koud Bellen 
    Les 1: Mindset & Voorbereiding
 • De juiste mindset om volledig van je belangst af te komen
 • Hoe jouw doelstelling ervoor kan zorgen dat je in de juiste stemming komt om te bellen
 • Hoe je het uitstellen van telefonische acquisitie kunt voorkomen
 • Wat belangrijk is in een CRM systeem waardoor je potentiële klanten niet uit het oog verliest
 • Hoe je door een goede planning altijd voldoende belletjes kunt plegen
 • Hoe je meer respons krijgt op je voicemail
 • 11 Tips die ervoor zorgen dat je goed bent voorbereid
Les 2: Gespreksopening & Vragen Stellen
 • Wat je kunt zeggen in je gespreksopening waardoor je nooit meer wordt afgekapt
 • Hoe je ervoor zorgt dat je niet als ‘telemarketeer’ overkomt
 • De beste vragen die bijna niemand aan de telefoon stelt
 • Hoe je door het stellen van de juiste vragen meer informatie uit een gesprek kunt halen
 • 28 Handige gespreksopeningen
 • Hoe je zorgt voor een originele en persoonlijke gespreksopening
 • Welke standaard openingszinnen absoluut NIET werken
    Les 3: Bezwaren & Afsluiten
 • Hoe je het beste om kunt gaan met de ‘gatekeeper’
 • Hoe je het beste kunt reageren op standaard bezwaren als ‘ik heb geen interesse’ of ‘kunt u meer informatie opsturen’
 • De 30 meest voorkomende bezwaren inclusief originele reacties
 • Vragen die je aan de ‘gatekeeper’ kunt stellen waardoor de ‘gatekeeper’ je vriend wordt in plaats van je vijand
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je sneller doorverbonden wordt met de juiste persoon
 • Alles of niets tips als je niet doorverbonden wordt
Les 4: Belscript
 • De voordelen van een belscript
 • De juiste opbouw van je belscript waardoor je van tevoren weet wat je moet zeggen
 • De juiste gespreksopening in je belscript waardoor je niet snel afgekapt wordt
 • Hoe je de interesse van een prospect prikkelt waardoor hij/zij eerdere geneigd is om verder te luisteren
 • Welke vragen je kunt stellen zodat je je acquisitiegesprek kunt sturen naar de richting die je van tevoren hebt bepaald
Les 5: Opvolging Van Je Acquisitiegesprekken
 • De juiste opvolging waardoor je kans op succes met 80% stijgt
 • De manier hoe je een acquisitiegesprek kunt opvolgen nadat je gesprekspartner interesse heeft getoond
 • Welke stappen je kunt ondernemen nadat je gesprekspartner aangegeven heeft ‘geen interesse’ te hebben
 • Voorbeeld van een afspraakbevestiging
Een Online Masterclass Die Zich Razendsnel Zal Terugverdienen
Stap Voor Stap Leer Ik Je Hoe Je Met Succes Meer Kwaliteitsafspraken Krijgt Via Telefonische Acquisitie 
Ik sta bekend om mijn praktische tips en ik doe geen dingen die niets opleveren. Ik wil perse dat mijn deelnemers goed resultaat halen. Dat vind ik belangrijk omdat dat ook op mij afstraalt. Jouw succes is mijn succes.

Ik hou niets voor je achter en deel al mijn kennis met jou. Eén ding beloof ik je:
“MET MIJN TIPS WORDT JE MINDER SNEL AFGEKAPT, KRIJG JE 
BETERE GESPREKKEN EN ZIT JE SNELLER AAN TAFEL 
MET JOUW POTENTIËLE KLANTEN”
Dit Is Wat Je Krijgt Bij Aanmelding Voor Dit Programma
 • 5 online lessen met gedetailleerde informatie over klanten werven via telefonische acquisitie
 • De mogelijkheid om gemiste lessen terug te kijken
 • Uitgebreide documentatie en sjablonen
 • Levenslang toegang tot alle lessen en documentatie na afloop van het programma
 • Levenslang toegang tot de besloten Facebook groep, voor extra ondersteuning en feedback
Je Krijgt Er Een Toffe Bonus Bij!
Toegang Tot Facebook Mastermind Groep
Je krijgt ook levenslang toegang tot een besloten FB Mastermind groep. Daar kun je je voortgang in delen, je kunt vragen stellen, je kunt feedback vragen en krijgen. En dit vergroeid je groei- en leerproces enorm!
Leren Vanuit Thuis Of Kantoor, Je Hoeft De Deur Niet Uit
Het is een volledig online programma, je hoeft de deur dus niet uit, je kunt dit vanachter je pc, laptop of tablet volgen. Je ziet mij en een PowerPoint presentatie afwisselend in beeld. Hiernaast zie je een afbeelding van een les, zodat je een indruk hebt hoe de leeromgeving eruit ziet.
Levenslang Toegang Tot Alle Lessen
Alle lessen kun je meteen bekijken, inclusief audio-opnames hiervan, documentatie, sjablonen etc. Je krijgt hiervoor toegang tot een beveiligde website die alleen toegankelijk is voor jou als deelnemer aan het programma.

Hierdoor kun je alle lessen terugkijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je hebt ongelimiteerd toegang tot alle lessen.
Je Hoeft Mij Niet Te Geloven: Dit Is Wat Anderen Zeggen
Stel jezelf in dit kader eens de vraag: hoeveel is het jou waard om structureel meer kwaliteitsafspraken te krijgen? Hoeveel levert één nieuwe opdracht je op? Vaak heb je met slechts één nieuwe opdracht je investering al terugverdiend.

Succesvolle ondernemers kenmerken zich door het ondernemen van actie. Daarmee onderscheiden ze zich van concurrenten. Klik hieronder op de button voor directe toegang en doe mee aan de training die zich razendsnel zal terugverdienen.  
MELD JE VANDAAG AAN VOOR MAAR  € 497,- excl. BTW
"Wij hebben veel gehad aan de trainingen van Vincent bij de ondersteuning om professioneel outbound te bellen. Het team heeft zijn trainingen als zeer waardevol ervaren"

Albert Van Schooneveld 
"Vincent heeft mij team in 1 dag ervan kunnen overtuigen dat telefonische aquisitie nut heeft en zeker niet ouderwets is.
De combinatie met social media maakt deze vorm van
acquisitie tot een must. Wij hebben onze doelen
gesteld en gaan er mee aan de slag"

Renee de Winter
"Vincent is een praktisch ingestelde trainer, geduldig en
lekker ‘to the point’. Hij heeft mijn mindset veranderd. Ik heb
zeer waardevolle tips en handvaten gekregen bijvoorbeeld
hoe je een acquisitiegesprek kunt openen, hoe je kunt omgaan met bezwaren aan de telefoon, hoe je kunt gaan met een ‘gatekeeper’ en hoe de deal te kunnen 'closen' met uitstellende partijen. Ik kan Vincent in hoge mate aanbevelen"

Ruud Bogaert
"Vincent heeft me tijdens zijn coaching laten zien dat acquisitie niet koud hoeft te zijn en dat je dat zelf kunt beïnvloeden. Ook geeft hij handige tips en laat hij zien dat Linkedin een belangrijke informatiebron voor je acquisitie is. Vincent is enthousiast en in staat om tijdens de training het programma aan te passen aan de wensen van de klant. Ik ben enthousiast over zijn coaching/ training en adviezen en merk dat deze mijn
acquisitie makkelijker en plezierig maken"

Jessy Sluiter
"Vincent heeft me de weg gewezen van de oude telemarketing-methode naar de actuele telemarketing-methode, door o.a.meer gebruik te maken van je LinkedIn netwerken en beter - meer to-the-point - aangescherpte, 'belscripts'. Als je je content marketing strategie op orde hebt, kun je je ge-update telemarketing
strategie 'er zo in fietsen'. En dat al na één
eendaagse workshop bij VDF Sales"

Leo Adank
Geen Risico Met Mijn 100% Garantie.
Niet Tevreden? Geld Terug
Je investering is 100% veilig. Ben je na afloop van dit programma er niet van overtuigd dat dit je bedrijf en inkomen aanzienlijk zal laten groeien, dan krijg je je investering volledig terug! Ben je tevreden over de materie, maar zorgt implementatie in de praktijk niet voor kwaliteitsafspraken? Ook dan krijg je van mij je investering volledig terug! Zo simpel als dat het hier staat.

Dit doe ik omdat ik zeker weet dat het werkt, ik gebruik immers dezelfde methodes zelf ook dagelijks in de praktijk. Ik neem dus al het risico. Goede en overtuigende deal toch?
MELD JE VANDAAG AAN EN WORDT EXPERT 
IN TELEFONISCHE ACQUISITIE
VDF Sales
Industrieweg 16
5262 GJ Vught
0621308460
Mail: vincent@vdfsales.nl
Website: www.vdfsales.nl
BTW: NL148738588B01
KvK: 52517462
Copyright 2017 - Vincent de Fretes - Alle rechten voorbehouden
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..