[VIDEO] Social media icoontjes toevoegen aan jouw email handtekening in Outlook

In deze video leg ik je uit hoe jij jouw social media icoontjes kunt toevoegen aan jouw email handtekening in Outlook. Het ziet er best tof uit en het is makkelijk in te stellen. Iedereen die je mailt kun je op deze manier attenderen op jouw social media kanalen. Zij kunnen jou ook beter leren kennen. Je kunt meer traffic genereren naar jouw social media kanalen en uiteindelijk ook meer business doen.

Over: Vincent de Fretes

Vincent de Fretes helpt ondernemers en verkopers bij het gemakkelijker werven van nieuwe klanten. Zijn klanten geloven in zijn aanpak waarbij continuïteit, creativiteit en originaliteit van essentieel belang zijn. Alles wat hij professionals leert past hij zelf ook in praktijk toe, omdat hij zeker wilt weten dat het resultaat oplevert.

4 Reacties

 1. Nancy

  Goede tip! Alleen jammer dat je een andere versie van outlook hebt, want alles wat je demonstreert in de video vanuit Outlook is binnen mijn Windows live mail versie 2012 niet zichtbaar. Een handtekening invoegen en of bewerken kan niet via het openen van een nieuwe email.

  Antwoord
  • Vincent de Fretes

   Hoi Nancy, bedankt voor je reactie! Ik heb een nieuwe video voor je opgenomen: https://youtu.be/V3mG_I8t3yU. Ik hoop dat je hiermee geholpen bent?

   Antwoord
 2. HM DeRitsema

  Beste Vincent

  Kunnen deze icoontjes ook geplaatst worden binnen Gmail

  Antwoord
  • Vincent de Fretes

   Ja dat kan. Hiervoor moet je rechtsboven in Gmail naar het tandwieltje gaan en vervolgens klikken op het tabblad “Instellingen”. Als je iets naar beneden scrolt zie je “Handtekening” staan aan de linkerkant. In het lege veld dat je rechts van “Handtekening” ziet staan kun jij jouw social media icoontjes plakken en door middel van het paperclip icoontje een hyperlink toevoegen. Ik hoop dat je hiermee geholpen bent? Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal waar ik regelmatig nieuwe video’s post met praktische marketing en sales tips!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *