GRATIS Masterclass “Acquisitie voor Zelfstandig Professionals” 4 feb 2015 in Buren (Gld)

 

Ik wil het voor jou gemakkelijk maken om kennis te maken met mij, mijn werkwijze en de waarde hiervan. Daarom heb ik ervoor gekozen om in samenwerking met het VZZP op 4 februari a.s. een GRATIS Masterclass te organiseren van 20:00 tot 21:00 uur in Buren (Gld).

Dit is wat je tijdens deze GRATIS Masterclass “Acquisitie voor Zelfstandig Professionals” gaat leren:

 • De juiste mindset bij het maken van afspraken met potentiele klanten
 • 4 methodes om uitstelgedrag te overwinnen
 • 10 manieren om nieuwe klanten te werven

Het wordt een avond waarbij ik je op weg wil helpen om sneller nieuwe klanten te werven en waarin ik je tips geef waarmee je direct de volgende dag kunt starten. Alles wat ik je leer pas ik zelf ook in praktijk toe, omdat ik zeker wil weten dat het resultaat oplevert. Daarom weet ik zeker dat deze Masterclas ervoor zorgt dat je meer kwaliteitsafspraken maakt bij potentiële klanten én meer klanten krijgt.

Meld je dus snel aan via info@vzzp.nl zodat je zeker weet dat jij erbij bent, ik verwacht namelijk dat de belangstelling groot zal zijn. En ook wel logisch, gezien dit GRATIS aanbod 🙂

Ik zou het leuk vinden om je te zien op 4 februari a.s. in Buren (Gld) en zie je aanmelding dan ook graag tegemoet!

Ken jij nog mensen voor wie deze Masterclass ook waardevol is, bijvoorbeeld een vriend kennis, relatie of andere ondernemer(s)? Deel deze pagina dan gerust via Social Media. Zij zullen dit erg waarderen, alvast bedankt!

Over de schrijver: Vincent de Fretes

Vincent de Fretes helpt organisaties en zelfstandig ondernemers die actief zijn in de dienstverlenende sector aan structureel meer (kwaliteits)afspraken met potentiële klanten.

Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse sales functies en heeft bij de start van zijn professionele carrière ook geworsteld met het maken van (kwaliteits)afspraken bij potentiële klanten. Na het volgen van intensieve trainingen om dit beter te doen en het continue verbeteren van zijn acquisitie vaardigheden, heeft hij een scala aan methodieken, kennis en vaardigheden ontwikkeld om succesvol klantgericht te telefoneren.

Alles wat hij organisaties leert past hij zelf ook in praktijk toe, omdat hij zeker wilt weten dat het resultaat oplevert. Daarom weet hij zeker dat deze training ook voor jou werkt, zodat je meer klanten krijgt door middel van telefonische acquisitie.

8 Reacties

 1. Martien van Dam

  hiermee wil ik mij aanmelden voor de masterclass op 4 februari in Buren

  Antwoord
  • Vincent de Fretes

   Dag Martien, leuk je dat je erbij bent! Ik heb je gegevens doorgegeven aan de VZZP. Neem gerust een zakelijke relatie mee. Tot dan.

   Antwoord
 2. Claudia

  Ook ik wil graag aanmelden voor de workshop.

  Antwoord
  • Vincent de Fretes

   Hoi Claudia, bedankt voor je reactie. Ik heb je gegevens doorgestuurd naar de VZZP. Leuk dat je erbij bent! Neem gerust een zakelijke relatie mee. Tot dan!

   Antwoord
  • Vincent de Fretes

   Dag Mark, bedankt voor je reactie. Ik heb je gegevens doorgegeven. Je krijgt van de VZZP een mail met de bevestiging. Tot woensdag!

   Antwoord
 3. raymond lenz

  Hoi Vincent, ik wil je graag ontmoeten morgen. Is er nog plek?

  Antwoord
  • Vincent de Fretes

   Hoi Raymond, ik heb direct voor je gebeld naar de VZZP. Er is nog plek. Tot morgen!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *