[VIDEO] Waarom je altijd toestemming moet vragen voor je acquisitiegesprek

In deze korte video vertel ik waarom je ALTIJD toestemming moet vragen voor je (telefonische) acquisitiegesprek. Veel verkopers en ondernemers doen dit namelijk niet.

Draai het eens om. Hoe zou jij je voelen als iemand je belt, nét op het moment dat je druk bezig bent met bijvoorbeeld een offerte en deze persoon gelijk begint met zijn/haar (verkoop)gesprek? De meeste belletjes eindigen in ‘ik heb geen interesse’ of ‘ik ben al voorzien’. Check dus ALTIJD of het uitkomt dat je belt!

Over: Vincent de Fretes

Vincent de Fretes zorgt ervoor dat ondernemers en verkopers sneller aan tafel komen te zitten met potentiële klanten. Iedereen kan afspraken maken, dat is volgens Vincent niet moeilijk. Het allerbelangrijkste is om afspraken te maken van hoge kwaliteit!

Met name bij de start van zijn professionele carrière heeft Vincent enorm geworsteld met het maken van goede kwalitatieve afspraken. Doordat hij continue bezig is met het verbeteren van zijn commerciële vaardigheden en nog steeds intensieve trainingen volgt om dit beter te doen, heeft hij een scala aan methodieken, kennis en vaardigheden ontwikkeld om ervoor te zorgen dat professionals sneller aan tafel komen te zitten met potentiële klanten.

Zijn klanten geloven in zijn aanpak waarbij continuïteit, creativiteit en originaliteit van essentieel belang zijn. Alles wat hij professionals leert past hij zelf ook in praktijk toe, omdat hij zeker wilt weten dat het resultaat oplevert.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *